Posted on 1 Reactie

Strandvondsten

Als ik niet in de studio aan het werk ben, of niet ergens over het Wad dwaal… dan is de kans groot dat ik loop te jutten op het strand van Schiermonnikoog. Dit jaar had ik bedacht om mijn strandvondsten eens met anderen te delen… In nog net geen jaar tijd volgen 900 mensen m’n avonturen en krijg ik met regelmaat vondsten doorgestuurd van andere strandgangers… Vaak vergezeld met de vraag ‘Wat is dit?’… Je zou kunnen zeggen dat ik door deze vragen beetje bij beetje een soort strandbioloog aan het worden ben… en weet je… ik vind dat eigenlijk wel mooi! Reclameman, wadloper, strandjutter en bioloog… voor mij dĂ© ideale cocktail… Dus ook in 2018 ben ik weer veelvuldig te vinden op het strand van Schiermonnikoog…

1 thought on “Strandvondsten

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Reacties zijn gesloten.