Colofon

De website van vanhetwad is ontwikkeld door BURO-050 in samenwerking met Webinzicht.nl. Alle foto’s zijn gemaakt door Casper Meinders van VANhetWAD met uitzondering van de foto’s van de excursies. Deze zijn gemaakt door Ingmar Vos. Teksten zijn van de hand van Esther Walstra. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op via de contactpagina. 

Alle teksten en afbeeldingen op vanhetwad.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. 

 

Disclaimer

De inhoud van de website vanhetwad.nl is met grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. VANhetWAD is in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. VANhetWAD behoudt zich tevens te allen tijde het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen. Aan de op deze site getoonde informatie of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor boekingen via deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Disclaimer e-mail

E-mail van VANhetWAD kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan u is verzonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. VANhetWAD aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.